HTC Desire 650‎

< < Menu

Typer af hukommelse

Fra og med Android 6.0 er der ændringer i, hvordan og hvor downloadede programmer og tilhørende data kan lagres.

Telefonhukommelse

Dette er den interne hukommelse, som indeholder Android-systemet, forhåndsinstallerede programmer, e-mail, tekstmeddelelser samt cachede data fra programmerne. Du kan også installere programmer, du har downloadet, og du kan tage billeder, video og skærmbilleder, der gemmes i dette lager.

Hukommelseskort

Brug lagerkortet som et flytbart lager, hvor du kan lagre og finde dine medier og andre filer på HTC Desire 650 eller andre Android-telefoner, eller du kan konfigurere det som en udvidelse til den interne hukommelse. Se Bør jeg bruge lagerkortet som flytbar eller intern hukommelse?.

Relaterede instruktioner