HTC Desire 650‎

< < Menu

Skærmsøgning

Brug skærmsøgning til at søge efter oplysninger, mens du ser e-mails eller websteder, lytter til musik, eller selv når du udveksler tekstmeddelelser.Med skærmsøgning kan du søge efter oplysninger om den skærm, du befinder dig på, så du ikke er nødt til at forlade programmet. Du skal blot holde nede, hvorefter skærmsøgning viser dig relaterede oplysninger, programmer og handlinger.
Bemærk: Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog.

Sådan slår du skærmsøgning til

Vigtigt: Før du slår skærmsøgning til:
  • Sørg for, at du er logget på din Google-konto og har konfigureret Google.
  • Slå placeringstjenester til og sørg for, at du er forbundet til internettet.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Google.
  2. Tryk på > Indstillinger > Skærmsøgning.
  3. Tryk på kontakten Skærmsøgning Til/Fra.

Sådan søger du med skærmsøgning

1. På det program, du har åbent, trykker og holder du på . Skærmsøgning analyserer skærmen og viser et kort med oplysninger, programmer eller handlinger, der er relateret til det søgte element eller placering.
  2. Tryk på et element på kortet for at vise flere oplysninger eller udføre en handling. Du kan også sige "‍OK, Google"‍ og derefter sige, hvad du vil vide om det søgte element eller placering. Hvis fx skærmsøgning søgte efter en restaurant, kan du sige "‍OK, Google. Før mig til denne restaurant"‍ for at få kørselsvejledninger til stedet.
  3. Hvis du vil skjule informationskortene og vende tilbage til skærmen, skal du trykke på .

Sådan slår du skærmsøgning fra

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Google.
  2. Tryk på Søg og Now > Skærmsøgning.
  3. Tryk på kontakten Skærmsøgning Til/Fra.