HTC Desire 650‎

< < Menu

Få øjeblikkelige oplysninger med programmet Google

Vil du vide, hvordan vejret bliver, eller hvor lang tid du skal beregne for at komme til arbejde i dag? Programmet Google giver dig hurtigt opdaterede oplysninger, du har brug for - altsammen uden at du skal søge.
Afhængig af din placering, tidspunktet på dagen og tidligere Google-søgninger, viser programmet Google dig oplysningskort, der indeholder:
  • Dagens vejrudsigt samt vejrudsigten for de kommende dage.
  • Trafikforholdene på din vej til arbejde eller din tur hjem igen.
  • Kørselsvejledningerne og rejsetiden til din næste aftale.
  • Det næste tog eller den næste bus, der ankommer til din station.
  • Dit favoritholds score og stillingen, mens du ser kampen.

For at åbne programmet Google fra startskærmen, skal du trykke på , og derefter finde og trykke på Google. Eller tryk på Google søgelinje-widgeten, hvis den er tilgængelig.

Bemærk: Hent den nyeste opdatering fra Google Play for at få glæde af Google-programmets nye eller forbedrede funktioner.

Konfigurere programmet Google

Vigtigt: Før du konfigurerer Google:
  • Sørg for, at du er logget ind på din Google-konto.
  • Slå placeringstjenester til og sørg for, at du er forbundet til internettet.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Google.
  2. Tryk på Introduktion. Eller, hvis du tidligere har konfigureret GoogleHTC Desire 650 og slået den fra, trykker du på Kom godt igang > Konfigurer.
  3. Læs oplysningerne på skærmen og tryk derefter på Ja, den er jeg med på. Google's oplysningskort vises på Google søgeskærmen.
  4. Glid skærmen op for at se alle tilgængelige informationskort.
  5. Du afviser et kort ved at glide det til højre.
Afhængig af hvilken oplysninger, du har tilladt til at dele, vises flere oplysningskort på Google søgeskærmen, når du bruger din HTC Desire 650 til at søge på nettet, oprette aftaler, indstille påmindelser mm.

Sådan ændrer du kortindstillingerne

Du kan let tilpasse indstillingerne på Google-programmets kort, så de passer til dit informationsbehov. F.eks. kan du ændre dine temperaturenheder på kortet Vejret eller din transportform på kortet Trafik.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Google.
  2. Gør et af følgende:
    • Du kan ændre indstillingerne for et givet kort ved at trykke på og dernæst på en handling.
    • Hvis du vil ændre bestemte oplysninger som fx din arbejdsadresse, sportshold eller aktier, du følger, skal du trykke på og dernæst på Tilpas feed'et. Vælg de oplysninger, som du ønsker at ændre.

Indstilling af påmindelser i Google

Oprettelse af påmindelser i Google er en nem måde at holde styr på de ting, du skal huske at gøre. Du kan oprette påmindelser efter tid eller sted. Når tidspunktet for en påmindelse kommer, eller når du når til det angivne sted, viser Google kortet Påmindelse på søgeskærmen Google, og der lyder en meddelelseslyd.
Bemærk: Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Google.
  2. Tryk på , og derefter på Påmindelser.
  3. Tryk på .
  4. Indtast titlen på påmindelsen som f.eks. den opgave, du vil mindes om.
  5. Vælg Tid for at angive en påmindelse efter tid, eller Sted for at angive en påmindelse efter sted.
  6. Indstil tidspunktet eller stedet.
  7. Tryk på .

Når tidspunktet eller stedet for en påmindelse nås, kommer kortet Påmindelse frem på Google søgeskærmen. Du kan så afvise eller udsætte påmindelsen.

Sådan slår du Google kort-feed fra

1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Google.
  2. Tryk på Søg og Now > Dit feed.
  3. Tryk på kontakten ud for Slå feedet fra, og tryk derefter på Slå fra.