HTC Desire 650‎

< < Menu

Visning af billeder og videoer

Vigtigt: Når du åbner Google Billeder første gang, skal du logge på din Google-konto, hvis du bliver bedt om det, og vælge, om du vil slå sikkerhedskopi og synkronisering til eller fra.
  1. På startskærmen trykker du på > Billeder.

Du vil se dine lokale og synkroniserede billeder og videoer, organiseret efter dato. Hvis du ser eller på en miniature, betyder det, at mediefilen kun er lagret på telefonen og endnu ikke sikkerhedskopieret til din konto.

2. Du kan skifte til en anden visning ved at trykke på og vælge, hvordan du vil vise mediefilerne.
  3. Tryk på en miniature for at se den på hele skærmen.
  4. Hvis du kun vil vise de billeder og videoer, der er gemt i telefonhukommelsen, trykker du på for at åbne sidemenuen, hvorefter du trykker på Enhedsmapper.

Hvis du kan se nogle faner nederst på skærmen, kan du også trykke på fanen Albums, glide fingeren hen over miniaturerne for samlingen og trykke på Enhedsmapper.