HTC Desire 650‎

< < Menu

Tidsbaseret baggrund

Indstil din baggrund til automatisk at skifte i løbet af dagen og natten.
Vigtigt: Det er kun muligt at bruge Tidsbaseret baggrund, når du bruger den Klassisk startskærmslayout.
  1. Hold fingeren på et ledigt sted på en widget-skærm.
  2. Tryk på Rediger nuværende tema > Baggrund til startside.
  3. Tryk på > Tidsbaseret. Du vil så se 2 sideminiaturer.
  4. Tryk på Skift baggrund under miniaturebilledet Dag, for at vælge baggrund, som skal vises i løbet af dagen.
  5. Vælg fra de forhåndsindstillede baggrunde eller tryk på for at vælge blandt dine billeder.
  6. Tryk på Skift baggrund under miniaturebilledet Nat, for at vælge baggrund, som skal vises i løbet af natten.
  7. Tryk på .