HTC Desire 650‎

< < Menu

Håndbevægelser

Brug fingerbevægelser til at bevæge dig rundt på startskærmen, åbne programmer, rulle igennem lister mm.

Tryk

Når du vil vælge emner på skærmen, som f.eks. ikoner for programmer og indstillinger eller trykke på knapper på skærmen, skal du blot trykke på dem med din finger.

Trykke og holde

Åbn de tilgængelige muligheder for et emne (f.eks. en kontakt eller et link på en webside) ved blot at trykke og holde på emnet.

Overføre eller glide

Glid hurtigt fingeren vandret hen over skærmen for at komme til andre startsidepaneler. Glid fingeren lodret for at rulle igennem en liste, et dokument eller lign.

Trække

Tryk og hold fingeren nede med lidt tryk, før du begynder at trække. Mens du trækker, må du ikke løfte fingeren, før du har nået målpositionen.

Stryge

Du kan bladre i skærmene ligesom når du glider, bortset fra at du skal glide din finger i lette, hurtige bevægelser, som f.eks. når du bevæger dig til højre eller venstre på startskærmen eller bladrer i kontakter eller meddelelseslister.

Trykke og bladre

På startskærmen kan du let flytte en widget eller et ikon fra en skærm til en anden.

Tryk og hold widget'en eller ikonet med en finger, og bladr skærmen hen til den nye placering med en anden finger.

Glid med to fingre

I nogle programmer kan du sprede to fingre på skærmen for at zoome ind, når du ser på et billede eller en tekst.

Saml to fingre for at zoome ud af billedet eller teksten.

Glide med 2 fingre

Glid ned fra statuslinjen med to fingre for at få adgang til Hurtigindstillinger.

Glide med 3 fingre

• Glid op på skærmen med tre fingre, hvorefter HTC Connect streamer musik eller video fra HTC Desire 650 til dine højttalere eller dit fjernsyn. Du kan også dele streamede medier fra programmer som f.eks. YouTube.
  • Glid ned for at afbryde forbindelsen fra dine højttalere eller fjernsynet.
Bemærk: Fingerbevægelse for medie er aktiveret som standard i Indstillinger, hvorved fingerbevægelsen med tre fingre er aktiv, når du deler medier.