HTC Desire 650‎

< < Menu

Opdatering af telefonens software

HTC Desire 650 kan søge efter og underrette dig, hvis der er en ny softwareopdatering.

Opdateringer til nogle HTC-programmer og funktioner som fx HTC Sense Home kan hentes og installeres fra Google Play. Se Installering af app-opdateringer fra Google Play for yderligere oplysninger.

Kontrollerer systemets softwareversion

Før du installerer en opdatering til systemsoftwaren, kan du først tjekke, hvilke versioner af Android du har på telefonen.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Om.
  2. Tryk på Softwareoplysninger.

Aktivere automatiske opdateringer

Du kan vælge automatisk at hente og installere softwareopdateringer til HTC eller programmer fra din mobiludbyder.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Tryk på Om > Softwareopdateringer.
  3. Hvis du vil spare på dit dataforbrug, kan du vælge kun at opdatere via Wi‍-Fi.
  4. Vælg om du automatisk vil hente systemopdateringerne, programopdateringerne eller begge dele.

Programopdateringerne installeres automatisk Du skal dog stadig bekræfte, at systemopdateringerne skal installeres.

Installer en softwareopdatering

Når HTC Desire 650 er forbundet til internettet, og der er en ny softwareopdatering tilgængelig, vises ikonet for opdateringsmeddelelse i statuslinjen.
  1. Glid meddelelsespanelet åbent og tryk så på systemopdateringsmeddelelsen.
  2. Hvis du ikke vil hente opdateringen med din dataforbindelse, skal du vælge Opdater kun via Wi-Fi.
  3. Tryk på Download.
  4. Når downloaden er afsluttet, vælger du Installer nu og tryk på OK.

Efter opdateringen genstartes HTC Desire 650.

Installer en programopdatering

Når internetforbindelsen er aktiveret, og der er en ny opdatering til HTC eller mobiloperatør-programmerne, vises ikonet for opdateringsmeddelelse i statuslinjen.
  1. Glid meddelelsespanelet åbent og tryk så på opdateringsmeddelelsen.

Skærmen Opdateringer åbner med listen over de programopdateringer, der skal installeres.

2. Tryk på et element for at se detaljerne, og tryk så på .
  3. Når du er færdig med at gennemse opdateringerne, trykker du på Installer. Du bliver bedt om at genstarte HTC Desire 650, hvis det er nødvendigt.

Installering af app-opdateringer fra Google Play

Nogle HTC-apps og tredjeparts-apps bliver opdateret med forbedringer og fejlrettelser via Google Play. Du kan manuelt opdatere dine apps eller indstille telefonen til automatisk at hente og installere app-opdateringerne, når de bliver tilgængelige.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Play Butik.
  2. Tryk på , for at åbne sidemenuen.
  3. Tryk på Mine programmer og spil.

Herefter åbnes en liste over dine appsene på din telefon.

4. Tryk på en app under Opdateringer.
  5. Tryk på Opdater.
  6. Tryk på Accepter, hvis du bliver bedt om det.
Tip: I Play Butik, skal du trykke på > Indstillinger > Opdater automatisk programmer, for at vælge hvordan Google Play skal opdatere din apps.

Manuel søgning efter opdateringer

Bemærk: Slå mobildata til eller forbind din HTC Desire 650 til et Wi‍-Finetværk, før du søger efter opdateringer.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Tryk på Om > Softwareopdateringer. HTC Desire 650 kontrollerer, om der er tilgængelige opdateringer.
Relaterede instruktioner