HTC Desire 650‎

< < Menu

Konfiguration af HTC Desire 650 for første gang

Når du tænder for HTC Desire 650 første gang — eller efter en nulstilling til fabriksindstillingerne — bliver du bedt om at konfigurere den.
Tip: Du kan aktivere TalkBack for at navigere via stemmefeedback, før du vælger sprog. Hold to fingre på skærmen, indtil du hører en meddelelse om, at hjælp til handicappede er aktiveret.
Følg konfigurationsassistenten for at vælge din internetforbindelse, logge på din Google-konti, konfigurere beskyttelse af HTC Desire 650 mm.
Brug Android Backup-tjenesten, hvis du har brugt den til at sikkerhedskopiere din gamle telefon. På skærmen, der spørger dig hvilken enhed, der skal gendannes fra, trykker du på navnet på din gamle telefonmodel. Tryk på for at vælge de elementer, du vil gendanne, og tryk derefter på Gendan for at fortsætte.

Ellers kan du trykke på Gendan ikke.

Bemærk:
Nogle funktioner, der skal bruge forbindelse til internettet, f.eks. placeringsbaserede tjenester og automatisk synkronisering af dine onlinekonti kan kræve ekstra gebyrer. Hvis du vil undgå datagebyrer, skal du deaktivere disse funktioner under Indstillinger. Få yderligere oplysninger om placeringstjenester i Tænde og slukke for placeringstjenester.