HTC Desire 650‎

< < Menu

Hukommelseskort

Brug et lagerkort til at gemme billeder, videoer og musik. Hvis du skal frigøre noget plads på telefonens hukommelse, kan du også flytte nogle apps til hukommelseskortet, hvis de understøtter denne funktion.
Bemærk: Hukommelseskortet er valgfri og sælges separat.

Indsættelse af hukommelseskortet

1. Åbn dækslet til udvidelsesstikket med din tommelfinger eller finger.
  2. Hold HTC Desire 650 med forsiden nedad og indsæt et microSD i kortrummet, så guldkontaktfladerne vender opad og imod kortrummet.
  3. Luk dækslet igen ved at glide plastikhængslet ind i siden og trykke på dækslet, indtil det klikker på plads.

Demontering af hukommelseskortet

Hvis du har brug for at fjerne hukommelseskortet, mens HTC Desire 650 er tændt, skal du først afmontere hukommelseskortet for at undgå at beskadige filerne på det.
Vigtigt: Hvis lagerkortet bruges som intern hukommelse, og nogle programmer er flyttet til kortet, kan du ikke åbne disse programmer, hvis du afmonterer kortet.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Hukommelse.
  2. Gør et af følgende:
    • Hvis lagerkortet vises under Flytbart lager, trykker du på > Skub ud ved siden af kortets navn.
    • Hvis lagerkortet vises under Intern hukommelse, trykker du på kortets navn og dernæst på Skub ud.

Fjernelse af hukommelseskortet

1. Åbn dækslet til udvidelsesstikket med din tommelfinger eller finger.
  2. Skub lagerkortet ind for at skubbe det ud af stikket.
  3. Luk dækslet igen ved at glide plastikhængslet ind i siden og trykke på dækslet, indtil det klikker på plads.