HTC Desire 650‎

< < Menu

nano-SIM-kort

HTC Desire 650 bruger et nano-SIM-kort.
Brug kun et standard nano-SIM-kort. Hvis du prøver at indsætte et modificeret kort, som er tykkere end standard nano-SIM-kortet, kan det medføre, at kortet ikke passer ordentligt eller det kan beskadige kortstikket.

Sæt et nano-SIM-kort

1. Sørg for, at din HTC Desire 650 er slukket, og hold den med forsiden nedad.
  2. Åbn dækslet til udvidelsesstikket med din tommelfinger eller finger.
  3. Træk kortbakken ud fra nano-SIM-stikket
  4. Sæt et nano-SIM-kort i bakken med guldkontakterne opad og det afskårne hjørne udad.
  5. Når du sætter bakken i igen, skal du sørge for, at den vender opad, så nano-SIM-kortet ikke falder ud. Sæt bakken tilbage i holderen.
  6. Luk dækslet til udvidelsesstikket. Tryk nede fra og op mod toppen af dækslet for at låse det på plads.

Fjernelse af et nano-SIM-kort

Vigtigt: Sørg for at slukke for din HTC Desire 650, før du fjerner kortet.
  1. Åbn dækslet til udvidelsesstikket med din tommelfinger eller finger.
  2. Træk bakken ud af nano-SIM-kortstikket, og tag nano-SIM-kortet ud.
  3. Skub plastikhængslet ind i siden af telefonen, og tryk det så oppefra og ned for at låse det på plads.