HTC Desire 650‎

< < Menu

Det bedste fra HTC og Google Billeder

HTC minimerer nu forhåndsindlæsning af programmer for at give dig den bedst mulige oplevelse fra HTC og Google-programmerne, men stadig give dig optimal hukommelse fra start.
Ved at fokusere på det bedste, giver HTC Desire 650 dig en endnu bedre oplevelse med billedbehandling via HTC Kamera-programmet og Google Billeder.

Vha. Google Billeder kan du administrere dine billeder og videoer, sikkerhedskopiere dem til dit cloud-lager og nyde alle de fede funktioner. Du kan se yderligere oplysninger i Det kan du gøre på Google Billeder.