HTC U11 life‎

< < Menu

HTC U11 life-overzicht

Nadat je de HTC U11 life hebt uitgepakt, maak je eerst kennis met de locatie van de kaartlade en de verschillende knopbedieningen.
  1. AAN/UIT
  2. VOLUME-knoppen
  3. Nabijheidssensor
  4. Frontcamera
  5. Meldings-LED
  6. Microfoon
  7. nano SIM- en opslagkaartlade
  8. Edge Sense knijpgebied
  9. TERUG
  10. BEGIN / Vingerafdrukscanner
  11. Luidspreker
  12. RECENTE APPS
  13. USB Type-C-aansluiting

Je hebt een 4G/LTE-abonnement nodig om het 4G/LTE-netwerk van je aanbieder te kunnen gebruiken voor gesprekken en gegevensdiensten. Neem contact op met je mobiele netwerkaanbieder voor meer details.

Opmerking:
  • Controleer voorafgaand aan gebruik alle items in de doos en zorg ervoor dat er geen sprake is van beschadiging van enige items.
  • Gebruik de hoes als deze is meegeleverd in de doos, of koop er eentje die is ontworpen voor HTC U11 life om te helpen bij het beschermen van je telefoon tegen onbedoeld storen en krassen. Zorg er tevens voor dat de hoes het Edge Sense-gebied niet blokkeert.
  • Als je een schermbescherming wilt gebruiken, moet je de nabijheidssensor niet afdekken. Koop een schermbeschermer die ontworpen is voor de HTC U11 life.
  • Demonteer geen enkel deel van de telefoon. Probeer niet om de telefoon te openen of om de batterij met kracht te verwijderen. Hierdoor kan de telefoon of de elektronica erin beschadigd raken en dit maakt de garantie ongeldig.
  • Lees de richtlijnen voor veiligheid en gebruik in de veiligheid- en regelgevingshandleiding die wordt meegeleverd in de doos.

Achterzijde

1. Hoofdcamera met BSI en PDAF
  2. LED-flitser
Opmerking:
  • BSI betekent BackSide Illumination sensor (Verlichtingssensor achterzijde).
  • PDAF staat voor Phase Detection Auto Focus (Automatische focus fasedetectie).