HTC U Ultra‎

< < Menu

Slaapstand

De Slaapstand spaart de batterij door de HTC U Ultra op een lagere energiestand te zetten terwijl het scherm uitstaat. Het voorkomt ook dat knoppen per ongeluk worden ingedrukt als de HTC U Ultra in je tas zit.

Naar de slaapmodus gaan

Om het scherm uit te schakelen en naar de slaapstand te gaan, druk je kort op de AAN/UIT-knop. Je kunt ook dubbel tikken op het vergrendelscherm.

Je HTC U Ultra gaat ook automatisch naar de Slaapstand als er een tijd niets is gebeurd. Je kunt de tijd voordat de HTC U Ultra naar de slaapstand gaat, wijzigen door de schermtime-out in te stellen. Zie voor details Het tijdstip voor uitschakelen van het scherm instellen.

Uit de Slaapstand ontwaken

• Druk op de AAN/UIT-knop.
  • Gebruik Motion Launch om je telefoon te wekken en direct met een app of scherm te openen. Zie Motion Launch.