HTC U Ultra‎

< < Menu

Nachtmodus

Door het inschakelen van Nachtmodus in de avond worden de weergavekleuren verschoven van blauw naar warmere kleuren, wat helpt bij het reduceren van vermoeide ogen.
  1. Tik in het beginscherm op > Instellingen > Scherm en gebaren of op Scherm, gebaren en knoppen.
  2. Tik op Nachtmodus en vervolgens op de schakelaar Aan/uit om het in te schakelen.
  3. Sleep de schuifbalk om de kleurtemperatuur aan te passen. Door de schuifbalk te slepen naar Warmer wordt meer blauw licht uitgefilterd.
  4. Tik op Nachtmodus automatisch inschakelen voor het instellen van een schema wanneer Nachtmodus wordt ingeschakeld.