Kan ik het vergrendelscherm verwijderen of verbergen?

Ja. Als je liever geen vergrendelscherm gebruikt, kun je het uitschakelen in Instellingen.
  1. Tik in het beginscherm op > Instellingen > Beveiliging.
  2. Tik op Schermvergrendeling > Geen blokkeerscherm. Zowel de beveiliging als de vergrendelschermen worden uitgeschakeld.
Opmerking: Sommige Exchange-beveiligingsbeleidsmaatregelen kunnen het inschakelen van een vergrendelscherm forceren met een PIN en/of wachtwoord.