Hoe kan ik TalkBack uitschakelen?

Om TalkBack uit te schakelen, kun je het eerst onderbreken zodat je normaal over het aanraakscherm kunt navigeren, waarna je het kunt uitschakelen in Instellingen.
  1. Teken op het beginscherm een "‍L"‍ met je vinger om de bedieningselementen van TalkBack weer te geven.
  2. Tik op Feedback pauzeren.
  3. Tik op de knop OK en dubbeltik vervolgens op de knop om TalkBack te onderbreken
  4. Ga naar Instellingen > Toegankelijkheid > TalkBack en tik op de schakelaar Aan/uit om TalkBack uit te schakelen.