HTC Desire 530‎

< < Menu

Wat is er nieuw en anders aan HTC Desire 530?

HTC Desire 530 gebruikt Android 6.0 Marshmallow en een volledig nieuw ontworpen app Camera.

Wat is er gewijzigd in de Android 6.0 Marshmallow

• Now on Tap zoekt intuïtief naar gerelateerde informatie direct in de app, bijvoorbeeld tijdens het bekijken van een bericht of website.
  • Er is een instelling Geheugen die laat zien hoe geheugen wordt gebruikt in je telefoon.
  • Om te helpen bij het beschermen van je telefoon en privacy, heeft Android 6.0 Marshmallow de manier verbeterd waarop apps toegang worden gegeven tot bepaalde gegevens of functies, zoals contacten of de microfoon.
  • Gebruik je bestaande geheugenkaart als verwijderbare opslag voor het plaatsen en openen van de kaart op elke Android-telefoon. Je kunt het ook configureren als interne opslag als het een gloednieuwe kaart betreft.
  • Doze-modus en Stand-by app helpen bij het behouden van de levensduur van de batterij door het beperken van netwerktoegang wanneer de telefoon niet wordt opgeladen en de telefoon of apps gedurende een langere tijd niet worden gebruikt.

Beeldfuncties

Snel schakelen tussen HDR in- of uitschakelen direct op de viewfinder van de camera.

Wat is er veranderd

• HTC BlinkFeed heeft zich ontwikkeld naar een serviceplatform dat partnerservices voor inhoud kan samenvoegen op één plek. News Republic is onze eerste beschikbare partner.
  • De HTC back-up-service is niet meer beschikbaar. Gebruik HTC Herstellen voor het herstellen van eerdere back-ups die door HTC back-up werden opgeslagen op je telefoon.
  • Het versturen van een vCard via SMS wordt niet ondersteund. Je kunt wel nog een vCard versturen via MMS.