HTC One A9s‎

< < Menu

Dela din telefons Internetanslutning med USB-delning

Finns det ingen Internetanslutning tillgänglig för datorn? Inga problem. Använd HTC One A9s dataanslutning för att ansluta till Internet.
Viktigt:
  • För att säkerställa att USB-drivrutinerna för HTC One A9s är uppdaterade, installera senaste versionen av HTC Sync Manager på datorn.
  • Du kan behöva lägga till USB tethering till ditt abonnemang, vilket kan innebära extra kostnader. Kontakta din mobiloperatör för detaljer.
  • Kontrollera att mobildata är påslaget.
  1. Anslut HTC One A9s till datorn med den medföljande USB-kabeln.
  2. Från Startsidan tryck på och sedan på Inställningar.
  3. Under Trådlöst och nätverk, tryck på Delning av mobilt nätverk > Internetdelning via USB.