HTC One A9s‎

< < Menu

Importera eller kopiera kontakter

Importera kontakter från ditt nano-SIM-kort

1. Från Startsidan tryck på och sedan på Kontakter.
  2. På fliken Kontakter trycker du på > Hantera kontakter.
  3. Tryck på Importera/exportera kontakter > Importera från SIM-kort.
  4. Om du blir ombedd, välj vilket konto du vill importera dina kontakter till.
  5. Tryck på de kontakter som du vill importera.
  6. Tryck på Spara.

Importera en kontakt från ett ExchangeActiveSync-konto

1. På fliken Kontakter, tryck på och skriv in kontaktens namn eller e-postadress i sökrutan.
  2. Tryck på Sök kontakter i din Företagskatalog.
  3. Tryck på namnet på den kontakt som du vill kopiera till HTC One A9s.
  4. Tryck på för att importera kontakten.

Kopiera kontakter från ett konto till ett annat

Viktigt: Kontakter från sociala nätverk kanske inte kan kopieras.
  1. På fliken Kontakter trycker du på > Hantera kontakter.
  2. Tryck på Kopiera kontakter och välj sedan en kontakttyp eller ett onlinekonto att kopiera ifrån.
  3. Välj en kontakttyp eller ett konto som du vill spara till.