HTC One A9s‎

< < Menu

Svara på ett meddelande

1. Från Startsidan tryck på och sedan på Meddelanden.
  2. Tryck på en kontakt (eller ett telefonnummer) för att visa meddelandehistoriken för den här kontakten.
  3. Tryck på området där det står Lägg till text och skriv sedan ditt meddelande.
  4. Tryck på .

Svara till en kontakts andra telefonnummer

När en kontakt har flera telefonnummer som lagrats på HTC One A9s kan du välja vilket telefonnummer att svara till.

Tänk på att om du inte väljer ett annat nummer, kommer ditt svar att skickas till det telefonnummer som din kontakt använde för att skicka det senaste meddelandet.

1. Medan du visar meddelandehistoriken för en kontakt, tryck på > Mottagarens telefonnummer och välj vilket telefonnummer du vill svara till.
  2. Tryck på området där det står Lägg till text och skriv sedan ditt meddelande.
  3. Tryck på .