HTC One A9s‎

< < Menu

Lägg till dina sociala nätverk, e-postkonton med mera

Du kan synkronisera kontakter, kalendrar och annan information från dina sociala nätverk, e-postkonton och onlinetjänster på HTC One A9s. Beroende på kontotyp, ger inloggning på dina onlinekonton dig möjlighet att synkronisera uppdateringar mellan HTC One A9s och nätet.
  1. Startsidan tryck på > Inställningar > Konton och synkronisering.
  2. Tryck på .
  3. Tryck på den typ av som du vill lägga till.
  4. Följ anvisningarna på skärmen för att ange din kontoinformation.
Tips:
  • I Inställningar > Konton och synkronisering trycker du på Automatisk synkronisering På/av-knappen för att ställa in automatiskt synkronisering av alla dina konton.
  • Du kan lägga till flera Google konton.