HTC One A9s‎

< < Menu

Hantera oregelbunden aktivitet för hämtade appar

Boost+-appen kan kontrollera om det finns oregelbunden aktivitet från en hämtad app som kan påverka telefonens prestanda. När en oregelbunden aktivitet upptäcks, kan du välja att stoppa den. Eller så kan du även avinstallera den hämtade appen via Boost+-appen.
Viktigt: Du kan endast avinstallera de appar som du har hämtat.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Boost+.
  2. Tryck på Hantera program.
  3. Gör något av följande:
    • För att avinstallera appar som du inte behöver, välj en eller flera appar under fliken Program och tryck sedan på .
    • Gå till fliken Aktiviteter för att se om det finns oregelbunden aktivitet. Om så är fallet tryck på den och välj en åtgärd.