HTC One A9s‎

< < Menu

Typ av lagringsutrymme

Från och med Android 6.0 finns det vissa förändringar vad gäller hur och var hämtade program och dess data kan sparas.

Telefonens lagringsutrymme

Det här är det interna minnet som innehåller Android system, förinstallerade program, e-post, textmeddelanden och cachad data från program. Du kan också installera program som du har hämtat, samt spara bilder, videor och skärmdumpar i detta minne.

Minneskort

Använd minneskortet som ett flyttbart lagringsutrymme för att lagra och komma åt din media och andra filer på HTC One A9s eller en annan Android-telefon, eller konfigurera det som en förlängning av internminnet. Se Ska jag använda minneskortet som flyttbar lagringsenhet eller internminne?.

USB-lagring

Du kan ansluta en extern USB-lagringsenhet såsom ett USB-minne eller en SD-kortläsare. Du behöver en särskild kabel för att ansluta HTC One A9s och en USB-lagringsenhet.

Relaterade guider