HTC One A9s‎

< < Menu

Använda energisparläge

Energisparläget bidrar till att öka batteriets livslängd. Den minskar användningen av telefonens funktioner som tömmer batteriet såsom platstjänster och mobil data.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Ström.
  3. Tryck på Strömsparfunktion På/av för att växla extremt energisparläge på eller av.

För att ställa in automatisk växling till det här läget, tryck på Strömsparfunktion, välj alternativet Slå på automatiskt strömsparfunktionen och välj sedan en batterinivå.