HTC One A9s‎

< < Menu

Batterioptimering för program

När du har anslutningar som Wi‍-Fi påslagna medan telefonen är i viloläge, kan vissa appar fortfarande använda batteriet. Från och med Android 6.0 är batterioptimeringen aktiverad som standard för alla program. Detta hjälper att förlänga batteriets standby-tid när du inte använder telefonen.

Telefonen måste vara inaktiv under en längre tid innan batterioptimeringen aktiveras.

Stänga av batterioptimering för appar

Om det finns program som du inte vill ska ha batterioptimeringen aktiverad, så kan du stänga av funktionen i dessa program.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Ström.
  3. Tryck på Batterioptimering.
  4. Tryck på Inte optimerat > Alla program för att se listan över alla program.
  5. För att stänga av batterioptimering i ett program, tryck på programnamnet och sedan på Optimera inte > Klart.

Upprepa denna åtgärd för att stänga av optimering för andra program.

För att filtrera listan och se vilka program som har batterioptimeringen inaktiverad, tryck på Alla program > Inte optimerat.