HTC One A9s‎

< < Menu

Ta ett RAW-foto

Vill du behålla mer detaljer i dina bilder eller fixa belysningen i efterbehandlingen?Med Pro-läge kan du ta bilder som sparas som RAW-bildfiler i DNG-format tillsammans med en komprimerad JPG-version.
Obs!: RAW-bildfiler tar upp en hel del lagringsutrymme. Det rekommenderas att använda ett minneskort som standardlagring för foton och videor.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna appen Kamera.
  2. Växla till läget Pro. Se Välja ett bildtagningsläge för detaljer.
  3. Tryck på för att öppna den utskjutbara menyn.
  4. Tryck på för att växla till RAW-foton och sedan på .
För att växla tillbaka till JPEG-foton, tryck på för att öppna den utskjutbara menyn och sedan på .