HTC One A9s‎

< < Menu

Använda Zoe-kamera

Få mer än bara en stillbild. Fånga in ögonblick som ett foto och en HD-video på 3 sekunder med Zoe-kamera.
Viktigt: Vissa kamerafunktioner är inte tillgängliga när du använder Zoe-kamera, t.ex. zoomning.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna appen Kamera.
  2. Växla till läget Zoe-kamera. Se Välja ett bildtagningsläge för detaljer.
  3. När du är redo att börja infångningen, tryck på .

När du ser att slutarknappens ikon långsamt blir röd, fortsätt att hålla telefonen stadigt medan kameran tar fotot och en 3-sekunders video.

Tips: När du tar ett foto med Zoe-kamera se till att hålla HTC One A9s stadigt för att fota rörliga motiv mot en statisk bakgrund.