HTC One A9s‎

< < Menu

Tillämpa retusch på hud med Live Makeup

Retuscha din hud innan du tar din selfie. Live Makeup slätar ut huden i realtid.
Viktigt: Live Makeup avaktiveras när HDR är på.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna appen Kamera.
  2. Växla till läget Selfie-foto. Se Välja ett bildtagningsläge för detaljer.
  3. Om du inte ser Live Makeup justeringsfältet på sökarskärmen, tryck på för att öppna den utskjutbara menyn och sedan på .
  4. För att ändra utslätningsnivå för huden, dra i justeringsreglaget.
Tips: Nästa gång du vill ta selfies utan att använda Live Makeup, tryck på för att öppna den utskjutbara menyn och sedan på för att stänga av Live Makeup.