HTC One A9s‎

< < Menu

Tidsbaserad bakgrund

Ställ in din hembakgrund så att den ändras automatiskt under dagen och natten.
Viktigt: Du kan endast använda Tidsbaserad bakgrund i Klassisk layout för startsidan.
  1. Tryck på och håll ned ett tomt utrymme på en widgetpanel.
  2. Tryck på Redigera aktuellt tema > Startsidans bakgrund.
  3. Tryck på > Tidsbaserad. Du ser då två sidminiatyrer.
  4. Tryck på Ändra bakgrund under miniatyren Dag för att välja den bakgrund som du vill visa under dagen.
  5. Välj från de förinställda bakgrunderna eller tryck på för att välja från dina foton.
  6. Tryck på Ändra bakgrund under miniatyren Natt för att välja den bakgrund som du vill visa under natten.
  7. Tryck på .