HTC One A9s‎

< < Menu

Har du problem med maskinvara eller anslutning?

Innan du ringer support kan du först använda Hjälp-appen för att problemsöka eller utföra diagnostik på telefonen. Det hjälper dig att hitta orsaken till problemet, och att bedöma om du kan lösa problemet eller behöver kontakta support.
  1. Från startsidan tryck på och sedan på Hjälp.
  2. Hjälp-sidan tryck och tryck sedan på Felsökning eller Diagnostikverktyg för att använda en felsökningsguide för att kontrollera de grundläggande hårdvarufunktionerna.
  3. Du kan även trycka på Programvaruuppdateringar för att kolla om det finns nya programuppdateringar.Programuppdateringar kan innehålla buggfixar och funktionsförbättringar.