HTC One A9s‎

< < Menu

Fästa och lossa appar

Fästa appar, genvägar eller mappar till HTC Sense Home widget gör att de stannar kvar på widgeten.

Objekt i HTC Sense Home widget kommer att ha ett av två olika status: fäst eller lossad. Lossade objekt kommer att ändras automatiskt till ofta använda objekt.

1. Startsidan svep åt höger eller vänster tills du ser HTC Sense Home widget.
  2. Gör ett av följande:
    • Till stift ett objekt, tryck och håll ner det tills du ser .
    • För att lossa ett objekt, tryck och håll ner det tills förloppsindikatorn för lossning är klar.