HTC One A9s‎

< < Menu

Rörelsegester

Använd rörelsegester för att stänga av ljudet på HTC One A9s, sänka ringsignalen m.m.

Vänd för att tysta

Om din telefon är vänd uppåt när ett samtal kommer in, vrid på telefonen för att tysta den.

Ta upp för lägre volym

Under affärsmöten eller på restauranger, ta upp HTC One A9s vid inkommande samtal för att automatiskt sänka ringsignalens volym.

Den här funktionen kan slås på eller stängas av. Gå till Inställningar, tryck på Ljud och meddelande och markera eller avmarkera sedan Diskret ringning då samtal besvaras.

Öka ringvolym automatiskt när telefonen ligger i fickan eller väskan

Fickläge gör att HTC One A9s känner igen när telefonen är i fickan eller väskan och höjer volymen för ringsignal så att du kan höra det i bullriga miljöer.

Den här funktionen kan slås på eller stängas av. Gå till Inställningar, tryck på Ljud och meddelande och markera eller avmarkera sedan Fickläge.

Vänd på HTC One A9s för att se bättre

På många skärmar kan du automatiskt ändra skärmorienteringen från porträtt till landskap genom att vända HTC One A9s på sidan.

När du matar in text kan du vända HTC One A9s i sidled för att visa ett större tangentbord.