HTC One A9s‎

< < Menu

Viloläge

Viloläge sparar på batteriet genom att sätta HTC One A9s i ett lågströmsläge medan skärmen är avstängd. Dessutom förhindrar det att knappar råkar tryckas in när HTC One A9s ligger i väskan.

Byta till Viloläge

För att stänga av skärmen och växla till Viloläge, tryck kort på STRÖM-knappen.

HTC One A9s sätts även i viloläge när den inte använts på ett tag. Du kan ändra tiden innan HTC One A9s går till viloläge genom att ställa in Skärmtimeout. För mer information, se Inställning för när skärmen ska stängas av.

Aktivera från Viloläge

Tryck på STRÖM-knappen.