HTC One A9s‎

< < Menu

Fingeravtrycksläsare

Du kan snabbt väcka och låsa upp HTC One A9s med hjälp av ditt fingeravtryck. Du kan lägga till upp till 5 fingeravtryck.

Vid inställning och användning av fingeravtrycksläsaren, följ dessa tips:

• Se till att fingret och fingeravtrycksläsaren är torra och rena.
  • Använd hela fingerdynan, inklusive sidorna och toppen.
  • När du registrerar ditt fingeravtryck, rör skannern tills den vibrerar.
  • Fingeravtrycksläsaren har en läsbarhet på 360°, du kan röra skannern med ett registrerat finger i valfri vinkel för att slå på skärmen eller låsa upp HTC One A9s.
Obs!: Du kanske inte kan ställa in fingeravtrycksläsare för att låsa upp HTC One A9s om du har loggat in på ett ActiveSyncExchange-konto som kräver att du ställa in ett annat skärmlåsalternativ (såsom lösenord). Kolla med din Exchange Server-administratör om ditt ActiveSyncExchange-konto stöder fingeravtrycksläsaren.

Lägga till en fingeravtryck första gången

1. Från Startsidan tryck på och sedan på Inställningar > Fingeravtrycksläsare.
  2. Tryck på Lägg till fingeravtryck.

Om du inte redan har ställt in ett mönster för låsskärmen, PIN-kod eller lösenord, blir du ombedd att konfigurera det. Se Ställa in ett skärmlås.

3. Tryck på Starta.
  4. Välj vilket finger eller tumme som du vill använda, vidrör skannern tills den vibrerar och ta sedan bort fingret eller tummen.
  5. Rör skannern upprepade gånger tills fingeravtrycket har registrerats. Du får bäst resultat om du håller fingret åt samma håll när du rör skannern.
  6. När du har registrerat ditt fingeravtryck, tryck på Klart.
Nu kan du använda ditt fingeravtryck för att väcka och låsa upp HTC One A9s.
Varning: Du måste ange ditt backup mönster, PIN-kod eller lösenord för låsskärmen om skannern inte känner igen ditt fingeravtryck efter fem försök. Du har bara 10 ytterligare försök innan din data raderas från HTC One A9s.

Lägga till, ta bort eller redigera fingeravtryck

1. Från Startsidan tryck på och sedan på Inställningar > Fingeravtrycksläsare.
  2. Ange ditt mönster, PIN-kod eller lösenord.
  3. Gör något av följande:
    • Tryck på Lägg till fingeravtryck att lägga till ett annat fingeravtryck.
    • Tryck på ett registrerat fingeravtryck för att byta namn eller ta bort det.
    • Tryck på Återställ fingeravtrycksläsare för att radera alla registrerade fingeravtryck.
    • Välj Skärmväckning om du vill använda fingeravtrycksläsaren för att väcka och låsa upp skärmen.