HTC One A9s‎

< < Menu

Lära känna dina inställningar

Vill du ändra ringsignal, konfigurera en Wi‍-Fi-anslutning eller lägga till dina konton? Gör detta och mer i Inställningar.
  1. Öppna Inställningar från skärmen Program, Meddelandepanelen eller Snabbinställningar-panelen.
    • På Startsida, tryck på för att växla till skärmen Appar och tryck sedan på Inställningar.
    • Svep nedåt från den övre delen av skärmen för att öppna Meddelandepanelen och tryck sedan på .
    • Svep nedåt med två fingrar från den övre delen av skärmen för att öppna Snabbinställningar och tryck sedan på .
  2. Här är några grundinställningar som du kan ändra:
    • Tryck på På/av bredvid t.ex. Wi-Fi för att aktivera eller inaktivera funktionen. Tryck på objektet för att konfigurera dess inställningar.
    • Tryck på Ljud och meddelande för att ställa in en ringsignal, välja en ljudprofil eller konfigurera meddelandeinställningar.
    • Tryck på Skräddarsy för att ändra bakgrund, lägga till widgetar och program på startsidan med mera.
    • Tryck på Konton och synkronisering för att lägga till och logga in på dina olika konton, t.ex. e-post, sociala nätverk m.m.
    • Tryck på Säkerhet för att göra HTC One A9s säkrare, t.ex. med ett skärmlås.
Tips: Tryck på i Inställningar för att snabbt hitta alternativ och inställningar.
Relaterade guider