HTC One A9s‎

< < Menu

Laddar batteriet

Du bör ladda batteriet innan du slår på och använder HTC One A9s, rekommenderas det att du laddar batteriet.
Viktigt:
  • Om batteriet har varit urladdat i flera dagar kan du behöva ladda HTC One A9s i flera minuter innan du slår på den.
  • Använd endast adaptern och USB--kabeln som medföljer HTC One A9s för att ladda batteriet. När batterinivån är låg, kom ihåg att använda strömadaptern för att ladda telefonen, inte USB-kabeln till datorn.
  1. Anslut USB-kabelns minsta kontakt till telefonens USB-ingång.
    Bilden visar hur man sätter in USB-kabeln.
  2. Anslut den andra änden av USB-kabeln till strömadaptern.
  3. Koppla in strömadaptern till ett eluttag för att börja ladda batteriet.
Obs!:
  • Som en säkerhetsåtgärd kan batteriet stoppa laddningen för att undvika överhettning.
  • Undvik att ladda batteriet i varma miljöer.
  • När du använder webbläsaren och samtidigt laddar batteriet kan HTC One A9s bli varm. Det är helt normalt.
  • För att spara ström, koppla ur strömadaptern från eluttaget när laddningen är klar.