HTC One A9s‎

< < Menu

nano-SIM-kort

HTC One A9s använder ett nano-SIM-kort.
Använd endast ett standard nano-SIM-kort. Isättning av ett modifierat kort som är tjockare än ett vanligt nano-SIM-kort kan göra att kortet inte passar ordentligt eller medföra skador på kortplatsen.

Sätta in ett nano-SIM-kort

1. Kontrollera att HTC One A9s är avstängd och håll den stadigt med framsidan vänd nedåt.
  2. Öppna luckan för kortplatsen med din tumme eller ett finger.
    Bilden visar hur man öppnar facklocket.
  3. Öppna luckan för nano-SIM-kortets plats.
  4. För in ett nano-SIM-kort på kortplatsen med kortets guldkontakter vända uppåt och det avfasade hörnet vänt utåt.
    Bilden visar hur man sätter in ett SIM-kort.
  5. När du sätter tillbaka facket se till att det är vänt uppåt så att nano-SIM-kortet inte ramlar ut. Tryck facket hela vägen in i kortplatsen.
    Bilden visar hur man sätter in SIM-kort.
  6. Stäng luckan för kortplatsen. Tryck nedifrån och upp mot luckans övre del för att låsa den på plats.
    Bilden visar hur man stänger facklocket.

Ta bort ett nano-SIM-kort

Viktigt: Stäng av HTC One A9s innan du tar ut kortet.
  1. Öppna luckan för kortplatsen med din tumme eller ett finger.
  2. Dra ut facket för nano-SIM-kortplatsen och ta ut nano-SIM-kortet.
  3. Stäng luckan för kortplatsen. Tryck nedifrån och upp mot luckans övre del för att låsa den på plats.