HTC One A9s‎

< < Menu

Vad är annorlunda med skärmtangentbordet

HTC använder TouchPal som skärmtangentbord för HTC One A9s på grund av dess popularitet och omfattande funktioner.

Här är några funktioner som du kan dra nytta av med TouchPal-tangentbord:

• Hämta tangentbordsteman för att anpassa tangentbordets bakgrund.
  • Välja bland en mängd olika emojis för att göra dina meddelanden och sociala uppdateringar lite roligare.
  • Säkerhetskopiera och synkronisera dina personliga ordböcker såväl som inmatningsmönster och data till TouchPal Cloud.
  • Tangentbordet är justerbart. Du kan också flytta tangentbordet.
  • När du skriver i liggande läge kan du dela tangentbordet så att det är enklare och snabbare att skriva med bara tummarna.

Se Mata in text för att lära dig grunderna för att använda tangentbordet.