HTC One A9s‎

< < Menu

Vad är nytt och speciellt med Kamera

Njut av att ta bra bilder med HTC One A9s. Kameragränssnittet har ett helt nytt utseende och är effektivt organiserad för att underlätta att växla läge och ändra inställningar.

Smidigare, prydligare kameragränssnitt

Det nya kameragränssnittet grupperar liknande bildlägen — såsom fototagningsläge — så att du snabbt kan hitta önskat läge och placerar lägen och deras inställningar sida vid sida för en enkel åtkomst.

Du enkelt växla mellan fototagnings- eller videoinspelningsläge och andra lägen utan att behöva öppna den utskjutbara menyn genom att trycka på eller under slutarknappen. Du kan även bara trycka på för att snabbt växla mellan den främre kameran och huvudkameran.

Se Kamera.

Snabbt justera ljusstyrka och fokus

Enkelt justera fokus och ljusstyrka — eller exponeringsvärde — innan du tar ett foto. Tryck bara på skärmen för att justera fokus och dra sedan fingret uppåt eller nedåt.

Se Ta ett foto.

Selfies

RAW-redigering

Med RAW-bildredigering kan du förbättra dina bilder avsevärt. Efter att ha tagit ett kort i Pro-läge, sparar kameran en RAW-fil i DNG-format. RAW-filen innehåller mer bildinformation för efterbehandling i Google Foto-appen eller ett grafikprogram på datorn. Se Ta ett RAW-foto.

Hyperlapse

Hyperlapse gör att du kan få saker att hända snabbare ända upp till 12 gånger, och välj delar av videon som du vill ändra hastigheten för. Se Spela in en Hyperlapse video.