HTC Desire 530‎

< < Menu

Använda HTC Connect för att dela din media

Innan du börjar se till att du har ställt in högtalarna, TV:n eller apparaten så att de ansluts till ditt Wi‍-Fi-nätverk. Se dess dokumentation om hur man ställer in den.
  1. Öppna och spela någon musik eller annat mediainnehåll som du vill dela från HTC Desire 530.
  2. Svep uppåt med tre fingrar på skärmen.
  3. Tryck på den enhet som du vill ansluta till.
  4. När den är ansluten, använd din telefon för att kontrollera volymen, pausa eller återuppta uppspelningen med mera.
  5. För att stoppa trådlös mediadelning och koppla ifrån enheten, svep ned med tre fingrar på skärmen.