HTC Desire 530‎

< < Menu

Vad är Smart Synk?

Smart Synk förlänger synkroniseringstiden automatiskt i takt med att E-post-programmet är inaktivt. Ställ in ditt e-postkonto till Smart Synk när du inte behöver kontrollera dina nya e-postmeddelanden regelbundet. Smart Synk hjälper dig spara batteri.

Om du vill ta emot e-postmeddelanden direkt de anländer, välj en annan Synkronisering vid högtrafik och Synkronisering vid lågtrafik i e-postkontots inställning Synka, skicka och ta emot.