HTC Desire 530‎

< < Menu

Arbeta med Exchange ActiveSync e-post

Upplev de kraftfulla e-postfunktionerna hos Microsoft Exchange ActiveSync direkt på HTC Desire 530. Flagga viktiga e-postmeddelanden, ställ in din "‍Ej på kontoret"‍-status eller skicka inbjudningar till ditt nästa gruppmöta medans du är på språng.

Flagga ett e-postmeddelande

1. Från Startsidan tryck på och sedan på E-post.
  2. Växla till ditt Exchange ActiveSync-konto.
  3. Medan du visar inkorgen trycker du på flaggikonen som visas bredvid ett e-postmeddelande eller en konversation.
    Tips: Flagga ett e-postmeddelande i en konversation genom att trycka på för att expandera konversationen och tryck sedan e-postmeddelandets flaggikon.

Ställa in statusen Utanför kontoret

1. Växla till ditt Exchange ActiveSync-konto.
  2. Tryck på > Utanför kontoret.
  3. Tryck på din nuvarande kontorsstatus och välj sedan Utanför kontoret.
  4. Ställ in datum och klockslag.
  5. Ange ditt autosvarsmeddelande.
  6. Om du vill ha ett annat automatiskt svarsmeddelande för mottagare utanför din organisation, tryck på alternativet Skicka svar till externa avsändare och ange sedan det automatiska svarsmeddelandet i rutan.
  7. Tryck på Spara.

Skicka en mötesförfrågan

1. Växla till ditt Exchange ActiveSync-konto.
  2. Tryck på > Ny mötesinbjudan.
  3. Ange informationen för mötet.
  4. Tryck på Spara. Eller tryck på Skicka om du bjudit in kontakter till mötet.