HTC Desire 530‎

< < Menu

Starta om HTC Desire 530 (mjuk omstart)

Om HTC Desire 530 körs långsammare än normalt, slutar svara på kommandon eller har en app som inte fungerar korrekt, kan du försöka starta om telefonen och se om det löser problemet.

1. Om skärmen är avstängd trycker du på STRÖM-knappen för att slå på den igen.
  2. Tryck på och håll in STRÖM-knappen och tryck sedan på Starta om.
  3. Tryck på Starta om när du blir uppmanad att bekräfta.

HTC Desire 530 svarar inte?

Om HTC Desire 530 inte svarar när du trycker på skärmen eller knapparna kan du ändå starta om den.
Tryck och håll ner STRÖM- och VOLYM UPP-knapparna i minst 12 sekunder. HTC Desire 530 startar om automatiskt.