HTC Desire 530‎

< < Menu

Konfigurera minneskortet som internminne

När du sätter in ett minneskort som inte har använts på HTC Desire 530 tidigare, så kommer kortet att installeras som flyttbar lagringsenhet som standard.

Om minneskortet är nytt eller inte innehåller något som du vill behålla, kan du formatera minneskortet att använda det som internminne för HTC Desire 530.
Viktigt:
  1. Från Startsidan tryck på > Inställningar > Lagring och USB.
  2. Under Flyttbar lagringsenhet tryck på minneskortets namn.
  3. Tryck på > Inställningar.
  4. Tryck på Formatera som internt.
  5. Tryck på Radera och formatera.
  6. Tryck på Format.
  7. Följ anvisningarna på skärmen för att flytta dina installerade program och deras data från telefonminnet till minneskortet.
Tips: Om du inte längre vill använda minneskortet som internminne, kan du formatera om kortet som flyttbar lagringsenhet. Innan du gör det, se till att flytta alla program och data från kortet tillbaka till telefonminnet. Se Flytta program och data mellan telefonminnet och minneskortet.