HTC Desire 530‎

< < Menu

Dubbelexponering

Med Dubbelexponering kan du kombinera och slå ihop två foton och skapa något surrealistiskt.

1. Från Fotoredigerare välj det foto du vill redigera.

Se Välja ett foto att redigera för att få reda på hur man gör.

2. Tryck på för att öppna den utskjutbara menyn.
  3. Tryck på Effekter > i den utskjutbara menyn som öppnas.
  4. Välj din andra bild. Det här kommer att vara det översta lagret .
  5. Dra lagret för att flytta det.
  6. Dra isär eller ihop fingrarna på lagret för att justera dess storlek.
  7. Tryck på för att öppna verktygsfältet.
  8. Tryck på , välj ett annat blandningsalternativ för det markerade lagret och tryck sedan på .
  9. Tryck på > , tryck på en inställning och dra sedan skjutreglaget för att justera dess värden.
  10. Om du vill att bakgrundslagret ska slås ihop med det översta lagret tryck på för att växla till bakgrundslagret.
  11. Tryck på en inställning och dra skjutreglaget för att justera dess värden och tryck sedan på .
  12. Tryck på för att spara ändringarna.

Det redigerade fotot sparas som ett nytt foto. Ursprungsbilden förblir oredigerad.