HTC Desire 530‎

< < Menu

Tillämpa fotofilter

1. Från Fotoredigerare välj det foto du vill redigera.

Se Välja ett foto att redigera för att få reda på hur man gör.

2. Tryck på för att öppna den utskjutbara menyn.
  3. Tryck på Grundläggande i den utskjutbara menyn som öppnas.
  4. Tryck på och välj därefter ett tillgängligt filter.
  5. Tryck på .
  6. Tryck på och sedan på för att växla mellan före och efter foton.
  7. Tryck på för att spara ändringarna.

Det redigerade fotot sparas som ett nytt foto. Ursprungsbilden förblir oredigerad.

Skapa och använda ett anpassat filter

1. Från Fotoredigerare välj det foto du vill redigera.

Se Välja ett foto att redigera för att få reda på hur man gör.

2. Tryck på för att öppna den utskjutbara menyn.
  3. Tryck på Grundläggande i den utskjutbara menyn som öppnas.
  4. Tryck på och rulla sedan till slutet av det fördefinierade filterfältet.
  5. Tryck på Anpassad.
  6. Gör ändringar i filtret genom att justera kontrollerna för exponering, mättnad, vitbalans med mera.
  7. Om du behöver ändra ordningen på dina inställningar för att uppnå en viss effekt, kan du trycka och hålla ner en inställning och dra den till ett nytt läge.

Att ordna om inställningarna kan återställa värden till standard.

8. Tryck på .
  9. Tryck på för att återgå till skärmen Grundläggande.
  10. Tryck på för att spara ändringarna.

Det redigerade fotot sparas som ett nytt foto. Ursprungsbilden förblir oredigerad.