HTC Desire 530‎

< < Menu

Justera dina foton

Använd de tillgängliga justeringsverktygen för att beskära, rotera, vända eller räta upp foton.

1. Från Fotoredigerare välj det foto du vill redigera.

Se Välja ett foto att redigera för att få reda på hur man gör.

2. Tryck på för att öppna den utskjutbara menyn.
  3. Tryck på Grundläggande > i den utskjutbara menyn som öppnas.
  4. Välj om du vill rotera, beskära, vända eller räta upp fotot.
  5. Om det behövs så kan du trycka på och göra fler justeringar.
  6. Tryck på för att återgå till skärmen Grundläggande.
  7. Tryck på för att spara ändringarna.

Redigerade foton sparas som nya foton förutom när de roteras. Ursprungsbilden förblir oredigerad.