HTC Desire 530‎

< < Menu

Tips när du tar selfies och bilder på människor

Vill du att du själv, din familj och dina vänner ska se så bra ut som möjligt i dina bilder? Här är några kameraalternativ som du kan justera eller välja innan du tar selfies och bilder på människor.

Vinkel på selfies

Vill du att vinkeln på dina bilder att se ut likadant som hur du ser dig själv i sökaren?
  1. Växla till läget Selfie. För att ta reda på hur du växlar mellan fotograferingslägen, se Välja ett bildtagningsläge.
  2. Tryck på > Kameraalternativ.
  3. Välj alternativet Spara spegelbild.

Hyförbättring för selfies

Gör din hy vackrare innan du tar en selfie.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna appen Kamera.
  2. Växla till läget Selfie. För att ta reda på hur du växlar mellan fotograferingslägen, se Välja ett bildtagningsläge.
  3. Tryck på .
  4. Tryck på Makeup-nivå och justera sedan hudens utslätningsnivå.