HTC Desire 530‎

< < Menu

Lägga till genvägar på startsidan

Placera program som du ofta använder på valfri widgetpanel på startsidan. Du kan även lägga till genvägar till inställningar som du använder ofta, bokmärkta webbsidor m.m.
  1. Tryck på och håll ned ett tomt utrymme på en widgetpanel.
  2. I popup-menyn, tryck på Lägg till appar och widgetar.
  3. Tryck på > Program eller Genvägar.
  4. Rulla igenom programmen eller genvägarna eller tryck på om du istället vill söka.
  5. Tryck och håll ner på ett program eller en genväg och dra den sedan till en den widgetpanel där du vill lägga till den.
Tips: För att lägga till ett program från Program, tryck på och håll ned programmet och dra det sedan till en widgetpanel.