HTC Desire 530‎

< < Menu

Mixa och matcha teman

Efter att du har valt ett tema kan du mixa och matcha delar från andra teman som t.ex. ljud, ikoner, bakgrunder m.m.
Viktigt: För att mixa och matcha teman måste du först hämta temakomponenter från katalogen.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Teman.
  2. Tryck på > Redigera aktuellt tema.
  3. Tryck på Färg och välj ett färgschema.
  4. Tryck på någon av de andra kategorierna som du vill ändra.
  5. Tryck på ett objekt i kategorin. Om kategorin är tom, tryck på och välj en av samlingarna att välja ett tema från.
  6. Tryck på Hämta för att hämta innehållet och seden på Verkställ för att tillämpa ändringen på ditt nuvarande tema.
  7. Tryck på tills du ser skärmen för att mixa och matcha. Fortsätt utföra ändringar tills du är nöjd med resultatet.
  8. Tryck på Spara kopia för att spara ditt nya tema, eller tryck på Spara om du redigerar ett kopierat tema.